VERENIGDE STATEN // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 // DAG 9 // DAG 10 // DAG 11 // DAG 12 // DAG 13 // DAG 14 // DAG 15 //
                 2008               // DAG 16 // DAG 17 // DAG 18 // DAG 19 // DAG 20 // DAG 21 // DAG 22 // DAG 23 //

   USA  2008     //     Dag 16     //    Valle   ->   Scottsdale

Vandaag hebben we een rust dag waarop we lekker hebben uitgeslapen. Er staat niet veel op de planning en de weg naar ons volgende hotel is niet al te lang.

We zijn rond 11 uur vertrokken vanuit Valle en hebben onderweg ontbeten. Onderweg zijn we gestopt bij "Montezuma castle". Dit is een oude stad die is uitgehakt in de rotsen. We mochten gelukkig gratis naar binnen met onze nationale parken pas. Dit was maar goed ook want met 15 minuten waren we redelijk uit gekeken. Je kan niet bij de stad zelf komen en mag dus alleen van een afstandje kijken. Het park kost normaal 6 dollar en dat hadden wij het zeker niet waard gevonden.

Na onze stop zijn we door gereden naar Scottsdale, dit is eigenlijk een soort buitenwijk van Phoenix. Onderweg moesten we nog een keer stoppen omdat er ineens een emmer midden op de weg lag die onder de auto bleef hangen. Het was hier wel echt warm en overal stonden dan ook net als in Vegas ventilatoren die vocht de lucht in bliezen. Een aangename verkoeling alleen als je bij een ventilator weg loopt heb je het 2 keer zo warm als daarvoor.

We zijn gaan eten bij een Italiaans restaurant dat tegenover ons hotel zat en dit was echt heerlijk. We waren echt toe aan een normale maaltijd ipv echte Amerikaanse stukken vlees en hamburgers.

Na het eten zijn naar een groot winkel centrum in Scottsdale gereden waar we naar de bioscoop zijn geweest. Echt leuk om in zo'n echt grote amerikaanse bioscoop te komen met 13 zalen. We hebben de "X files I want to believe" gezien. En het verbaasde ons eigenlijk hoe makkelijk we het konden volgen zonder ondertiteling. Leuk is ook dat een medewerker voordat de film begint eerst een introductie geeft van wat je te zien krijgt.

Hotel : Hospitality suite resort, Scottsdale

Vorige pagina    Volgende pagina