VERENIGDE STATEN // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 // DAG 9 // DAG 10 // DAG 11 // DAG 12 // DAG 13 // DAG 14 // DAG 15 //
                 2008               // DAG 16 // DAG 17 // DAG 18 // DAG 19 // DAG 20 // DAG 21 // DAG 22 // DAG 23 //

   USA  2008     //     Dag 13     //     st. George  ->  Antelope canyon  ->  Page

Vandaag zijn we vroeg vertrokken richting Page. Dit omdat we om 12 uur onze tour naar "Antelope canyon" gereserveerd hadden. Het was een mooie weg richting Page met prachtige rode rotsen. We zijn onderweg nog even gestopt bij de Glenn canyon dam. Het is echt een prachtige plek aangezien het water mooi afsteekt op de rotsen. We hadden in de Hoover dam al een tour gedaan dus we hebben dat hier over geslagen.

Na aankomst in Page zijn we gelijk naar onze tour operator gegaan voor de antelope canyon. Wij hadden geboekt via "roger ekis tours". Alles was goed gegaan en wederom goed dat we gereserveerd hadden want het was erg druk. Na een half uur wachten vertrokken we in open terrein auto's naar de canyon. Het eerst stuk was over de weg maar de laatste paar km gingen we dwars door het zand. Het was geen weg maar meer een cross baan. De terrein auto gingen vol gas er overheen waardoor je toch soms flink door elkaar werd geschut achter op de wagen.

In de canyon was het echt geweldig! de tour guide maakte telkens de weg vrij van mensen zodat we mooie foto's konden maken. Het was echt een prachtige ervaring om hier te zijn. Er hangt zo'n aparte sfeer en de rotsen zijn echt geweldig! Echt een aanrader dus voor iedereen die hier in de buurt is. Wij hadden trouwens de "Upper antelope canyon". Er is ook een "lower antelope canyon" maar die hebben we over geslagen.

Na de tour zijn we in de auto gestapt richting "horse shoe bend". We parkeerde onze auto op de parkeerplek direct langs de weg en zijn het pad de heuvel over gelopen. Het was erg warm en we hebben rustig aan gedaan. De "horsoe bend" is echt geweldig. De rode rotsen en het groene water zijn echt een geweldige combinatie. Het water ligt ongeveer honderd meter onder je in een hoefijzer vorm.

We hebben hier een half uur zitten genieten van het uitzicht en het lekkere weer. De rest van de dag zijn we lekker relax aan het zwembad gaan liggen. Het was heerlijk weer en het hotel was ook erg prettig en luxe!

Hotel : Courtyard by marriot, Page

Vorige pagina    Volgende pagina