SPANJE    // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 // DAG 9 // DAG 10 // DAG 11 // DAG 12 // DAG 13 // DAG 14 // DAG 15 // DAG 16 //
   PORTUGAL // DAG 17 //

   Reisverslag  Spanje en Portugal  2016   //  Dag  13  //  Montejaque

Tja het verhaal van vandaag kunnen we heel kort houden. Wat een klote weer! We hebben letterlijk de gehele dag in ons huisje gezeten en niks anders gedaan dan televisie gekeken. De regen is letterlijk van zonsopkomst tot zonsondergang met bakken uit de hemel gekomen.

Af en toe horen we hele harde knallen alsof er een kanon afgeschoten word. De vrouw van receptie verteld ons dat er dit weekend 3 dagen feest is in het dorp met vuurwerk, kermis, harde muziek etc. etc.

Ze verteld dat er vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag tot diep in de nacht gefeest word. Er is zelfs een DJ die elke nacht van 05.00 tot 08.00 in de ochtend gaat draaien op het plein. Ze waarschuwt ons dus voor geluidsoverlast. Goh had dat even gemeld voor het boeken dan hadden we iets anders gezocht maar goed we zien het wel. Hopelijk is het morgen wat beter weer!

Overnachting : Casa de montejaque, Montejaque (Spanje)

Vorige pagina    Volgende pagina