MEXICO // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 // DAG 9 // DAG 10 // DAG 11 // DAG 12 // DAG 13 // DAG 14 // DAG 15 // DAG 16 //
                                                                                    Mexico  2011     //     Dag 11   &   12    //    Playa  del  Carmen


Dag 11 : Playa del carmen

Vandaag blijkt al vroeg in de ochtend dat we ondanks de maatregelen die we genomen hadden toch heel erg verbrand zijn. Met name Suzanne kan amper bewegen door de pijn die ze heeft. De onderrug en de achterkant van benen hebben het het zwaarst te voorduren gehad. Bij Guido eigenlijk alleen zijn schouders omdat hij een T-shirt zonder mouwen aan had tijdens het snorkelen. Advies voor iedereen is dus doe een T-shirt met mouwen aan, zorg dat je shirt in je zwembroek zit en smeer de achterkant van je benen zoveel mogelijk in om dit soort dingen te voorkomen.

Omdat Suzanne eigenlijk niks kon en wilde doen hebben we de hele dag op de hotelkamer door gebracht met wat films die op tv waren.

Dag 12 : Playa del Carmen

Vandaag is Guido vroeg opgestaan om de zonsopkomst te fotograferen vanaf het strand van ons hotel. Al snel bleek dat hij niet de enigste was aangezien er al een hoop mensen op de been waren. De zonsopkomst was echt prachtig, de hele lucht en het water waren rood gekleurd en de bootjes die voor het strand lagen staken echt prachtig af in de kleuren van het licht.

Overdag hebben we een mooi plekje in de schaduw aan het zwembad gezocht en hebben daar eigenlijk de hele dag gelegen. Overigens was dit nog niet zo makkelijk aangezien er mensen zijn die al om 6 uur 's ochtends speciaal hun hotel kamer afkomen om een handdoek op één van de stoelen in de schaduw te leggen.

In de loop van de middag wilde Guido een bootje huren om te gaan snorkelen voor het rif maar kwam al snel terug met iets anders. Voor morgen had hij een tour geboekt naar Akumal waar je tussen de zee schilpadden kan snorkelen en daarna kon er nog gesnorkeld worden in een Cenote.

's avonds zijn we nog naar een show in ons hotel wezen kijken waar het entertainment team een amusement programma had bedacht. Het was wel een grappige show maar deels was Engels en deel was Spaans wat het soms erg lastig te volgen maakte.

Vorige pagina    Volgende pagina