INDONESIň // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 // DAG 9 // DAG 10 // DAG 11 // DAG 12 // DAG 13 // DAG 14 // DAG 15 // DAG 16 //
        2014      // DAG 17 // DAG 18 // DAG 19 // DAG 20 // DAG 21 // DAG 22 // DAG 23 //

   Reisverslag IndonensiŽ 2014 // Sumatra, Java en Bali

De reden voor onze reis naar IndonesiŽ vond 2 dagen voor vertrek plaat op 21 mei 2014, onze trouwdag! We zijn dan ook lang op zoek geweest naar een geschikte vakantie bestemming voor een huwelijksreis. Veel ideeŽn hebben we bekeken maar er waren maar weinig landen die aan alle criteria voldeden. Geweldige natuur, mooie stranden en interessante cultuur. Uiteindelijk was IndonesiŽ dan ook het enigste land dat echt aan al deze criteria voldeed.

Echter konden we nergens een complete rondreis boeken die aan alle voorwaarden voldeed en ook nog binnen ons budget paste. Uiteindelijk hebben we samen met de dames van Arke reisbureau een reis samengesteld uit pakketjes en losse hotel overnachtingen bij de Jong intra vakanties. Helaas had de jong intra geen goede accommodaties of pakketen voor onze plannen op Sumatra en dus besloten we om dit zelf online te regelen. Ook alle vliegtickets hebben we zelf geboekt om de kosten enigszins in bedwang te houden. Uiteindelijk kregen we het voor elkaar om een reis in elkaar te knutselen die aan alle voorwaarden voldeed en ook nog binnen het gewenste budget bleef.

2 dagen na onze bruiloft vertrokken we dan ook op 23 mei 2014 voor het grootste reis avontuur dat we tot nu toe meegemaakt hebben. Een reis waarin we er voor onszelf achter zijn gekomen wat we wel en niet leuk vinden op vakantie en waarin we voor het eerst sinds we reizen ter plekke de boel moesten omgooien.

Hier onder vind je alvast een overzicht van wat wij elke dag gedaan hebben, als je op de betreffende dag klikt ga je rechstreeks naar die pagina. Helemaal onder aan de pagina vind je een route kaart met de volledige route die wij afgelegd hebben tijdens deze reis. Op de volgende paginaís kan je van dag tot dag onze belevenissen zien en lezen.

Dag 1 & 2 : Amsterdam -> Dubai -> Jakarta -> Medan
Dag 3 : Medan -> Bukit Lawang
Dag 4 : Gunung Leuser national park
Dag 5 : Gunung Leuser national park
Dag 6 : Bukit Lawang -> Medan -> Jakarta
Dag 7 : Jakarta -> Jokyakarta
Dag 8 : Jogyakarta & Borobudur
Dag 9 : Jogyakarta -> Prambanan -> Malang
Dag 10 : Malang
Dag 11 : Malang -> Bromo -> Kalibaru
Dag 12 : Kalibaru -> Ubud
Dag 13 : Ubud & Monkey forrest
Dag 14 : Ubud
Dag 15 : Ubud & Paon Bali Cooking school
Dag 16 : Ubud -> Rijstvelden -> Elephant cave -> Bali bird park -> Taneh lot -> butterfly park -> Ubud
Dag 17 : Ubud -> Sanur
Dag 18 : Sanur -> Nusa lembongan island
Dag 19 : Rondrit over Nusa lembongan
Dag 20 : Snorkel rondvaart langs Nusa lembongan & Nusa Penida
Dag 21 : Nusa lembongan -> Sanur
Dag 22 & 23 : Sanur -> Denpasar -> Jakarta -> Dubai -> Amsterdam

Volgende pagina