INDONESIň // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 // DAG 9 // DAG 10 // DAG 11 // DAG 12 // DAG 13 // DAG 14 // DAG 15 // DAG 16 //
        2014      // DAG 17 // DAG 18 // DAG 19 // DAG 20 // DAG 21 // DAG 22 // DAG 23 //

   IndonesiŽ  2014   //  Dag  21  //  Nusa lembongan  ->  Sanur

Mijn buik is er vannacht niet beter op geworden. Weer heb ik de halve nacht op de wc gezeten en ik ben blij dat dit hotel verlaten. We worden ís ochtends weer opgehaald door het kleine vracht autootje en deze brengt ons naar de haven van Nusa Lembongan. We moeten even wachten op de boot van Rocky fast cruises en uur te laat komt hij dan toch het strand op varen. Het duurt lang voor alle bagage en passagiers van en aan boort zijn en ruim 2 uur later dan gepland varen we weg van het eiland.

De zee is gelukkig een stuk rustiger dan op de heenweg. Nog altijd voel ik me ontzettend slecht en diarree remmers helpen slecht een paar uurtjes. Na een uurtje varen we het strand van Bali weer op en worden we weer netjes naar ons hotel gebracht. We kunnen gelukkig gelijk inchecken en we horen dat we een gratis upgrade gekregen hebben. We hebben dit keer een andere kamer dan toen we een paar dagen geleden in dit hotel waren. We zitten wat dichter bij het strand maar hebben geen eigen zwembad. Niet dat ik dit erg vond want inmiddels voelde ik me zo slecht dat ik het zwembad niet meer in durf.

De hele middag brengen we eigenlijk door op de hotelkamer en ik voornamelijk op de wc. Ik durf niet naar de Balinese avond van ons hotel te gaan omdat we morgen moeten vliegen. Ik hoop toch door weinig te eten en vroeg te slapen dat ik morgen zonder continu naar de wc te moeten het vliegtuig in kan. Suzanne haalt in het restaurant nog wat te eten en ze komen het netjes op de kamer brengen.

Suzanne verteld over hoe mooi alles eruit zag voor de feest avond en ik hoor de muziek die eraf komt. Het is toch wel een beetje een domper dat we de laatste avond van onze vakantie zo moeten eindigen maar het is niet anders.

Overnachting : Puri santrian, Sanur (bali)

Vorige pagina    Volgende pagina