FRANKRIJK 2014 // DAG 1 // DAG 2 // DAG 3 // DAG 4 // DAG 5 // DAG 6 // DAG 7 // DAG 8 //

   Frankrijk  2014   //  Dag 8  //   Fayence  ->  Beuningen

We beginnen vandaag met het schoonmaken en opruimen van ons huisje. De vrouw van de receptie komt om 9 uur ons huisje inspecteren en alles word goed bevonden. De laatste dingen worden in de auto geladen en dan kunnen we vertrekken.

We rijden weer richting de A8 tolweg en volgen deze tot aan Aix – en – Provence waar de weg over gaat in de A7. Vanaf hier word de weg ook wel de Route du soleil genoemd en eigenlijk is het nu één lange weg rechtdoor richting Luxemburg.

Het landschap langs de snelweg is prachtig en ik weet zeker dat we ooit nog wel eens terug komen in de omgeving van de Cote ‘d Azur en langs de Ardeche. We stoppen onderweg een paar keer en via Lyon, Dijon en Nancy rijden we Frankrijk uit. Tegen de tijd dat we in Luxemburg komen is het al tegen etenstijd en dus besluiten we hier wat te eten.

Na het eten rijden we het laatste stuk verder door België terug naar Nederland. Het einde van een heerlijke vakantie die zeker voor herhaling vatbaar is. De prijzen in het naseizoen liggen een stuk lager en dus is een weekje nazomeren in Frankrijk waarschijnlijk iets dat we in de toekomst vaker zullen doen.

Volgende pagina