DENEMARKEN // LEGOLAND // SUNDS & HERNING // RANDERS REGNSKOV // THY NATIONAL PARK // VILDBJERG // HIMMELBJERGET & AQUA // RUBJERG //

   Reisverslag Denemarken

Door de jaren heen zijn wij diverse keren in Denemarken geweest. Suzanne is half Deens en dus zijn het altijd familie bezoeken waar we voor gaan. De familie woont in de buurt van Herning in de provincie Jutland en dus is dat het gebied waar we het meeste tijd doorbrengen.

Denemarken is een prachtig land dat absoluut de moeite waard is om heen te reizen. Er wonen slechts 5,5 miljoen inwoners op en oppervlakte iets groter dan Nederland. Omdat de meeste mensen in of rondom de grotere steden wonen blijft er veel ruimte over voor natuur en landbouw. Je rijd dan ook door prachtige landschappen en komt soms zelden iemand tegen. Heb je veel tijd en ben je niet gebonden aan één stand plek tijdens je vakantie dan is de Margriet route zeker een goed idee als je Denemarken wilt leren kennen. Langs de wegen word door middel van een bloem op een bruin bordje de te volgen route aangegeven en deze loopt echt door het hele land! Hier onder vind je ook een kaart met de complete route erop.

Vaak maken we tijdens onze familie trips uitstapjes naar bekende of mooie plekken in het land. Op deze pagina hebben we onze ervaringen over deze plekken geplaatst en de foto's die we op die locaties gemaakt hebben.

Als we weer nieuwe dingen ontdekken in het land zullen we dat op deze pagina ook toevoegen. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Volgende pagina